yogapraktijk ingeborg coppens

Nieuws

Yoga:

Yoga is heilzaam

Dat yoga heilzaam is weten wij als geen ander. Veel Nederlanders leven in deze crisis onder druk. Yoga en meditatie kunnen helpen om deze stress te verminderen.  Het verbetert de geestelijke gezondheid, de kwaliteit van leven en welzijn. Wij zijn overtuigd van de kracht van yoga en willen onze bijdrage leveren aan de veerkracht en gezondheid van álle mensen. Met inachtneming van de basismaatregelen kan dit, ons inziens, op een veilige manier.

Heb je interesse om deel te nemen aan een les Yoga Nidra meld je dan aan via het aanmeldformulier. 

Verder verzorg ik yoga privé sessies van 1 uur op afspraak. Kosten 60 euro.

Zwangerschapsyoga:

Ben je zwanger en wil je graag begeleid worden met de verschillende ademtechnieken tijdens de bevalling en in de zwangerschap en oefeningen om de weeën op te vangen met als afsluiting een heerlijke ontspanning, meld je dan snel aan.

 

  • Al meer dan 25 jaar geef ik met veel enthousiasme les aan zwangeren. Voor zeer ervaren en professionele begeleiding kun je je aanmelden via deze website. Lessen zijn op maandagavond van 19.00 - 20.15 uur. Via je zorgverzekeraar kun je je lessen (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Het is een doorlopende cursus waarbij je op ieder moment kunt instromen. Je hebt minimaal 10 lessen nodig. 

Babymassage: 

  • Meedoen kan als je kindje minimaal 6 weken en max. 8 maanden oud is.
  • Tijd in overleg op maandag, vrijdag of zaterdagochtend.
  • Er is ook babymassage mogelijk 1 op 1 (evt. aan huis) 

Zwangerschapmassage: 

  • Zo fijn om tijdens de laatste loodjes van je zwangerschap en tijdens je verlof nog eens heerlijk gemasseerd te worden om al dat zware gevoel in je zwangere lichaam even weg te nemen. Zwangerschapsmassage gaat 1 op 1 bij jou aan huis. Informeer naar de mogelijkheden.

Er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar !! Die kun je o.a. inzetten voor een yogales, zwangerschapyogales of babymassage cursus. Stuur een mailtje voor info.

Voor meer informatie en tarieven stuur me een email yoga@ingeborgcoppens.nl

 

Downloads:

 

 

Zonnegroet (PDF download)
Zonnegroet

 

©2024 Yogapraktijk Ingeborg Coppens ( Tilburg - Reeshof ) | QBiek Webdesign